Innovatieve HVAC-R-oplossingen en een partner die met je meedenkt

Je wilt je producten op elk moment kraakvers houden en ze perfect gekoeld bij je klant bezorgen, zonder de strenge hygiënevoorschriften en de koudeketen in gevaar te brengen?

 

En voor je werknemers en klanten wil je natuurlijk de juiste binnentemperatuur zodat zij zich prima in hun vel voelen.

 

Dan zit je bij Cooltech gebeiteld! Je krijgt er bovenop ook een ervaren HVAC-R-partner bij die vanaf dag één zijn schouders zet onder jouw project. Samen met jou onderzoeken we welke oplossing het beste bij jouw activiteiten past.

 

Een totaaloplossing of oplossing op maat nodig? Neem contact op met onze experts.

Onze Troeven

Design & Build

Onze ingenieurs zijn het meest efficiënt als ze vanaf het begin bij jouw project betrokken zijn. Eens ze mee aan de tekentafel zitten, zoeken ze naar de perfecte oplossing , specifiek op maat van je activiteiten. Design & build noemen we dat dan. Onze installateurs zijn dan weer de beste adviseurs die hun vak als geen ander kennen en die je dus alles kunt vragen.

24/7 service

Cooltech staat 24/7 klaar voor het onderhoud, de controle en de reiniging van je HVAC-R-systemen. Onze slimme regeltechnieken monitoren al meer dan 200 installaties continu vanop afstand. Zo kunnen we proactief ingrijpen en onnodige defecten, reparatiekosten en verplaatsingskosten vermijden. En kies je voor ons Care Service Plan, dan slaap je helemaal op beide oren.

100% expertise, 100% gemoedsrust

Cooltech maakt deel uit van Climagroup, 7 familiebedrijven die hun ervaring en knowhow bundelen en passie voor vakmanschap combineren met een vlotte, lokale en gepersonaliseerde service.

In ons eigen opleidingscentrum leren nieuwe medewerkers de knepen van het vak. De knowhow van onze techniekers blijft continu up-to-date met de laatste innovaties en toepassingen. Je installaties zijn dus in de best mogelijke handen.

Wil je een ervaren partner met planeetvriendelijke oplossingen voor je koel- en vriesinstallatie, airco of ventilatie?

Technieken

Koeling

Koeling

Klimatisatie

Klimatisatie

Ventilatie

Ventilatie

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Eduards Trailer Factory

Eduards Trailer Factory

Kentucky Fried Chicken Bilzen

Kentucky Fried Chicken Bilzen

Carrefour Express Rillaar

Carrefour Express Rillaar

Jessa Ziekenhuis Hasselt

Jessa Ziekenhuis Hasselt

Proxy Delhaize Gent

Proxy Delhaize Gent

WZC Kouterman Alken

WZC Kouterman Alken